Arizer Air

€169,00

Arizer Tech uit Canada is een bekende en zeer gerespecteerde naam in de vaporizer scene. Ze zijn het brein achter de veelgeprezen Arizer Solo draagbare vaporizer en de Extreme-Q en V-Tower thuis vaporizers.

De Arizer Air is in alle opzichten is een nieuwe, verbeterde versie van de Arizer Solo. De Air vaporizer is kleiner dan haar voorganger maar even draagbaar en gemakkelijk in het gebruik. Dankzij verbeteringen aan het keramische verwarmingssysteem levert het op alle vlakken nog betere prestaties.

Een klassieke vaporizer voorzien van de nieuwste technologie om je de allerbeste vaporizer ervaring te geven. Met de Air bewijst Arizer opnieuw dat zij de onbetwiste vaporizer experts zijn.

Compact en lichtgewicht

De Arizer Air is dunner dan de Solo en is 12,2 cm lang en 2,9 cm breed. Maar vergis je niet, de kleinere vorm betekent niet dat het apparaat minder duurzaam is; de Air wordt beschermd door een stevige buitenlaag en wordt geleverd met een siliconen hoesje om je vaporizer in onberispelijke staat te houden.

Het is de ideale vaporizer om met je mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

Geweldige smaak

De tijd van een plastic of metaalachtige smaak bij gebruik van een draagbare vaporizer behoort tot het verleden. De Arizer Air is uitgerust met een keramisch verwarmingselement en hoogwaardige glazen mondstukken, evenals een geavanceerd temperatuurregelsysteem dat tijdens gebruik de verhitting bijstelt. Hierdoor inhaleer je alleen de meest dikke en smaakvolle dampen - de pure essentie van jou kruiden!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen