Crafty

€289,00

De Crafty is de nieuwste draagbare vaporizer van het wereldberoemde Storz & Bickel, het Duitse bedrijf achter de befaamde Volcano desktop vaporizer. De reputatie voor torenhoge kwaliteit blijkt verdiend, want de Crafty toont dezelfde technische expertise en oog voor detail zoals ook in de Volcano te zien is.

Met een lengte van 11 cm en een gewicht van slechts 135 gram is de Crafty de kleinste en lichtste vaporizer uit de Storz & Bickel stal. Het blinkt uit in gebruiksgemak dankzij eenknopsbediening, maar biedt gevorderde gebruikers ook de mogelijkheid om de ervaring aan te passen met behulp van een downloadbare app. De Crafty wordt aangedreven door een lithium-ion batterij.

Basic & Booster temperatuurinstellingen

Met een druk op de knop begint de Crafty op te warmen tot de 'Basic' temperatuur van 180°C. Druk je de knop twee keer dan stijgt de temperatuur tot het 'Booster'-niveau van 195°C. De Crafty is voorzien van automatische temperatuurregeling die het verwarmingsproces regelt om tot op de graad nauwkeurig te verdampen.

Kruiden & concentraten

Met behulp van de inbegrepen liquid pad accessoire kan de Crafty naast kruiden ook concentraten & oliën verdampen.

Volledig aanpasbaar via app

Een uniek kenmerk van de Crafty is de mogelijkheid om met de gratis Crafty smartphone app verbinding te maken met de vaporizer. Deze app geeft je als gebruiker volledige controle over alle instellingen. Via je telefoon en draadloos Bluetooth kun je de Basic en Booster temperaturen naar hartenwens aanpassen binnen een bereik van 40°C tot 210°C. De app toont de levensduur van de batterij en geeft je toegang tot allerlei geavanceerde instellingen.

De Crafty Remote Control App kan gedownload worden op de Storz & Bickel website. Raadpleeg deze pagina om te zien welke apparaten ondersteund worden.

| [email protected] 11-12-2015 10:06

Het apparaat doet wat het moet doen. Tot op heden de meest stabiele vaporizer die ik heb gehad. (solo, elevape, pax), ik vind de smaak echter teleurstellend. Persoonlijk vindt ik dat de smaak van de solo of de elevape beter. Ik heb onlangs (na 20 uur gebruik) de cooling unit vervangen.
Desondanks blijft de damp aan de warme kant. Ook de batterij gaat al achteruit. Desondanks is dit het ideale apparaat voor medicinale canabis. Hij is betrouwbaar, degelijk, en altijd paraat! Ook de draagbaarheid is best OK, alhoewel de pax mooier is en lichter.
Bij problemen is het een kwestie van opsturen en binnen 4 werkdagen heb je een nieuwe unit van de fabriek. Duitse degelijkheid.
Wie op zoek is naar een betrouwbare degelijke unit, die overal mee naar toe kan, moet absoluut dit apparaat in overweging nemen.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen