Elevape Smart Vaporizer

€329,50

Wat maakt deze vaporizer zo slim? De SV is uitgerust met een microprocessor die de luchtaanvoer en opwarming reguleert voor optimale efficiëntie. De SV schakelt zelf in zodra je inhaleert en je kunt zelf drie persoonlijke temperatuurinstellingen vastleggen via een exclusieve app

| s.huismanrietmeijer 09-06-2015 21:42

Als hij werkt is het het meest functionele apparaat met goede smaak en voor medische gebruikers beter doseerbaar dan cannabis druppels. Een echte uitkomst. Even tussendoor een puff en je kunt door! Nadeel is dat het apparaat nog niet compleet is uitgetest. Gevolg is dat mijn unit na 2 weken is opgestuurd naar Budapest. (verzendkosten 25 euro) , toen bleek dat reserve onderdelen wel handig waren dus een auto stirring tool en reserve screens gekocht en reserve coils (50 euro) . Nu na een kleine 4 maanden moet hij weer terug.
Ik krijg een vervangende unit, kosten 80 euro, inclusief verzending naar en van budapest. Het schijnt dat een van de leveranciers een fout heeft gemaakt en de helft van de apparaten is instabiel. Belangrijkste is dat de problemen worden opgelost, alleen wanneer is niet duidelijk. De levenslange garantie stelt dus niets voor! Jammer want het jaagt je enorm op kosten! Ik kan iedereen dit apparaat aanraden maar wacht even tot de problemen verholpen zijn. ( koop een unit met een hoog produktie nummer... Boven de 175.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen