Kangertech KBox Mini 60W Platinum TC MOD(Silver)

Beschikbaarheid: Op voorraad

De KBOX MOD's van Kanger hebben indruk gemaakt op vapers met elke nieuwe release, en de Mini Platinum TC MOD is geen uitzondering. Deze volledig functionele MOD heeft het perfecte formaat voor gemakkelijk vapen onderweg.

 

Het nieuwe platina-model is gemaakt in een roestvrijstalen kast die geweldig en stevig in de hand ligt zonder al te veel gewicht toe te voegen. Dit is een duidelijke verbetering ten opzichte van de aluminium behuizing van hun vorige modellen, en het verschil is direct merkbaar. Een andere verbetering van de behuizing is de locatie van de oplaadpoort. In plaats van verbinding te maken aan de onderkant van de mod, zit de oplaadpoort nu aan de zijkant zodat de KBOX rechtop kan staan ​​tijdens het opladen.

 

De algehele look is nog steeds bekend bij Kanger-fans; het OLED-scherm is levendig en de karakteristieke KBOX-ventilatie zit aan de achterkant. De KBOX Mini is klein genoeg om bezorgdheid te uiten over zijn kracht, maar Kanger lijkt een goede plek te hebben gevonden. De lange rand is slechts 8,2 cm. Ondanks zijn kleine gestalte, met 60 watt beschikbaar vermogen, vuurt hij snel op voor een soepele, volle smaak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen