DaVinci IQ2

€279,00 €239,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

De DaVinci draagt een zware last door het gebruik van hun naam. Gelukkig spotten ze niet met een legende, maar ze geven de formidabele talenten van Leonardo Da Vinci nieuw leven in de moderne wereld. Hun producten zijn esthetisch aantrekkelijk zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en detail; hetzelfde geldt voor de IQ2. De introductie van de instelbare luchtstroom verhoogt de dampervaring. Tegelijkertijd creëert de nieuwe technologie een ander type liefhebber van verdampers, de kenners die hun verdampende materialen respecteren, hetzij kruiden of concentraat.

Energiezuinig
De IQ2 wordt geleverd met een vervangbare 18650-batterij met 10A permanente ontlading, die volgens DaVinci de levensduur van je verdamper verlengt. Als de batterij oud of defect is, kun je deze vervangen in plaats van een geheel nieuwe verdamper aan te schaffen, dit in tegenstelling tot verdampers met ingebouwde batterijen. Het belangrijkste is dat de IQ2 een beter thermisch beheer heeft, waardoor het apparaat minder energie gebruikt om de temperatuur te handhaven, terwijl de initiële opwarming minder dan een minuut duurt. Het heeft een enorme capaciteit van 3500 mAh, waardoor het een uur lang continu kan worden gebruikt. Het duurt echter 6 uur om de batterij volledig op te laden. Om dit op te lossen, kun je de externe lader kopen die de tijd halveert en twee batterijen tegelijkertijd oplaadt.

IQ overgenomen kenmerken
Allereerst is de DaVinci IQ2 een ander niveau van OG IQ en geen geheel nieuw spel. Daarom heeft het de kenmerken van de OG IQ, maar met een beetje detailverbetering. Ja, de binnenkant van het apparaat is nog steeds volledig keramische zirconia, waaronder de aromakamer, verwarmingskamer en de kamerreductiekraal. Anders dan dat, blijven de temperatuurmodi en instellingen als volgt:

 • Boost: Het apparaat bereikt 221°C als je de bedieningstoets voor de IQ2 ingedrukt houdt. Deze modus is het beste voor het einde van je sessie om de resterende actieve ingrediënten van je materiaal te extraheren. Op dezelfde manier kun je het op elk moment gebruiken voor een snelle en zeer krachtige damp. Druk op de knoppen omhoog/omlaag om verder te gaan met de vorige temperatuur of modus.
 • Standby: Deze modus wordt geactiveerd wanneer je de bedieningsknop loslaat tijdens de BOOST-modus. Het koelt het apparaat om het materiaal en de batterij te sparen. Daarna schakelt het apparaat uit na twee minuten inactiviteit.
 • Precisie: Indien geactiveerd, stelt de IQ2 de temperatuur in op 191°C. Je kunt het aanpassen met de omhoog/omlaag knoppen aan de zijkant van 176°C tot 221°C.
 • Onopvallend: Deze modus past de helderheid van de LED’s aan voor een gereserveerde sessie, vooral als je geen aandacht in het openbaar wilt trekken. Aan de andere kant is het handig als je de IQ2 in bed gebruikt voor rustige nachtsessies.
 • Smart path: De IQ2 is geprogrammeerd om in deze modus te werken wanneer het wordt geactiveerd. DaVinci ontwikkelde het voor een praktische en eenvoudige sessie. De sessie duurt 8 minuten en het apparaat verhoogt vanzelf geleidelijk de temperatuur. Er zijn vier vooraf geselecteerde bereiken, en het is verstandig om vanaf de laagste te beginnen.

 

In de verpakking

 • 1x DaVinci IQ2 verdamper
 • 1x 10 mm bubbler adapter
 • 9x Organische katoen
 • 1x 0.2g Dosering Pod
 • 1x Keramische extract tab
 • 9x Alchoholdoekjes
 • 1x USB-oplaadkabel
 • 1x Selectietool
0 sterren op basis van 0 beoordelingen