DaVinci MIQRO

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Ten eerste heeft DaVinci altijd aan zijn klanten gedacht. De maak van de MIQRO verdamper is immers om zowel kenners als beginners tevreden te stellen. In eerste instantie dacht je misschien dat de DaVinci MIQRO een kleinere versie van DaVinci IQ is. Je hebt niet helemaal ongelijk. Om nog maar te zwijgen, ze gebruiken de beste technologie van hun vorige vaporizers voor de MIQRO. Dankzij de ultra draagbare afmeting en kwaliteit kan iedereen nu en overal vaporizen.

Temperatuur
De DaVinci MIQRO wordt geleverd met 4 modi om aan ieders behoeften te voldoen, je bent vrij om te kiezen hoe je vaporiseert en te experimenteren met de functies waar andere mensen dol op zijn. De modi zijn samengesteld met liefde door kenners, je wordt mogelijk gek op een of twee modi uit de 4 modi die beschikbaar zijn in de MIQRO.

 1. Normale modus: De MIQRO maakt gepersonaliseerde temperatuurregeling mogelijk van 176°C tot 221°C, die je eenvoudig kunt aanpassen met de knoppen aan de zijkant.
 2. Boost modus: De MIQRO verwarmt het apparaat snel tot de maximale temperatuur die je instelt of tot 221°C terwijl je de knop ingedrukt houdt.
 3. Standby modus: Deze modus verkoelt de verdamper. Dus, het zal zowel je kostbare kruiden als je batterijduur behouden. De MIQRO wordt dan uitgeschakeld na 2 minuten stationair draaien.
 4. Smart Path ™ -modus

“Het” Smart Path
De Smart Path ™ -verwarmingsinstellingen zijn een baanbrekende functie afgeleid van de beruchte IQ verdamper, de functie is speciaal ontworpen door kenners voor iedereen die wil verdampen als kenners. De verdamper start op de lagere temperatuur en neemt geleidelijk toe tot de hogere temperatuur gedurende een sessie van 5 minuten. De 4 instellingen zijn:

 • Smart Path 1: 176°C tot 188°C
 • Smart Path 2: 188°C tot 199°C
 • Smart Path 3: 199°C tot 210°C
 • Smart Path 4: 210°C tot 221°C

Houd er rekening mee dat Smart Path 1 en 2 de kruidenaroma’s benadrukken, terwijl Smart Path 3 en 4 de essentie van je kruiden extraheren voor zeer krachtige dampen. Wees voorbereid op het ervaren van nieuwe smaken en effecten die vrijkomen door de geleidelijk verhoogde temperatuur.

In de verpakking

 

 • 1x DaVinci MIQRO
 • 1x Uitgebreid mondstuk
 • 1x USB oplaadkabel
 • 1x Accessoire set

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen