G Pen Roam

€249,95 €198,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

G Pen Roam

 

De G Pen Roam is een draagbare concentraatverdamper met waterfiltratie die gebouwd is om lang mee te gaan. Een ergonomisch ontwerp maakt de Roam lekker om vast te houden terwijl een glazen hydrobuisje dat je damp zuivert en koelt. De kwarts atomizer van de Roam doet er alles aan om de smaak van je materiaal te behouden, zelfs bij het hoge temperatuurbereik van 315 °C - 425 °C. De G Pen Roam wordt gevoed door een 1300 mAh lithium-ionbatterij en laadt snel op. Hij kan gebruikt worden tijdens het oplaadproces en kan een hele dag mee.

 

Zachte concentraathits

In de comfortabele behuizing van de Roam bevindt zich het waterfiltersysteem met glazen hydrobuizen. De hydrobuis dient als "damppad" voor de Roam en wordt direct aan het mondstuk bevestigd. Door de hydrobuis zo dicht bij het mondstuk te houden, zorgt Grenco Science ervoor dat je bij elke trekje een nieuwe lading krijgt, omdat de damp direct van de kamer naar de lippen gaat, zonder dat er een lege ruimte ontstaat. De G Pen Roam zorgt ervoor dat je kunt genieten van zachte concentraathits.

 

Volledige kwarsten atomizer

Om alle smaak uit je materiaal te halen is de G Pen Roam voorzien van een volle kwarts atomizer. Vergeleken met titanium atomizers of verwarmingselementen, doet kwarts het veel beter qua smaak en opwarmtijd. De Roam vaporizer is snel op temperatuur doordat de atomizer in combinatie met een 1300 mAh batterij werkt. Zelfs met een hoog temperatuurbereik zorgt de Roam voor zware wolken die vol smaakdetails zitten.

 

Wat zit er in de doos

1x G Pen Roam
1x Kwartsen atomizer
1x Tankafdekking
1x Mondstuk
1x Glazen buis
1x Micro-USB-oplaadkabel
1x Reiskoffer
1x Laadgereedschap
1x Reinigingstips

0 sterren op basis van 0 beoordelingen