UPENDS UPPEN STARTSET

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving:

 

Upends Uppen startsets

De Uppen startset is de eerste antibacteriële e-sigaret. De elektrische sigaret is vervaardigd uit Nano metrisch zilver en het mondstuk remt de groei van bacteriën tot 99,9%. Er kan daarnaast ook een dop, inclusief clip om het aan je kleding vast te klikken, worden geplaatst op de pod. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil of stof in de pod zal worden verzameld.

De interne batterij heeft een capaciteit van 600mAh en kan worden opgeladen met de micro-USB kabel. Bij het plaatsen van een pod merkt u dat de e-sigaret zal trillen, dit bevestigd dat de pod op een correcte manier is geplaatst. Op de batterij is een kleine LED indicator geplaatst, deze geeft weer hoe vol of leeg de batterij is.

 

Uppen pods

De Uppen pods kunnen via de zijkant worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Er kan gebruik worden gemaakt van freebase maar ook nicotine salt e-liquids. Zoals eerder aangegeven zorgt het mondstuk de groei van bacteriën tot 99,9%. De gebruiksvriendelijke dop beschermt de pod tegen stof en vuil van buitenaf.

De pods hebben een ingebouwde coil en dienen dus als geheel vervangen te worden wanneer deze verbrand is. De ingebouwde coil heeft een weerstand van 1.2Ohm.

Bij aankoop van de startset wordt er één Uppen pod meegeleverd.

 

Inhoud set:

  • Upends Uppen batterij (1x)
  • Upends Uppen pod (1x)
  • Micro-USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen