Volcano Classic Easy Valve Gold

€498,00 €389,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Volcano Classic Easy Valve Gold

 

Storz & Bickel zijn 20 jaar oud! En om dit te vieren presenteert het toonaangevende merk in een gelimiteerde opgave een gouden uitvoering van de Volcano Easy Valve vaporizer.

De Gold Volcano Vaporizer van Storz & Bickel is Duitse techniek op zijn best wat het tot de ultieme luxe desktopvaporizer voor droge kruiden en concentraten maakt. De nieuwe Gold Volcano Vaporizer staat bekend als een van de topproducten op het gebied van vapen en is voorzien van een superieure bouwkwaliteit plus een luxe gouden afwerking.

Het verfijnde ontwerp van de Volcano en de toonaangevende dampproductie zorgen voor een opmerkelijke verdampervaring. Een aluminium verwarmingsblok en een hoogwaardig verwarmingselement leveren elke sessie ongelooflijk zuivere, krachtige damp. De superieure bouwkwaliteit zorgt ervoor dat je jarenlang van hetzelfde niveau van dampproductie kunt genieten.

De Gold Volcano Vaporizer maakt gebruik van een vacuümsysteem dat verse, gefilterde lucht pompt die vervolgens wordt verwarmd tot de ideale temperatuur om de meeste verbindingen uit de cannabis te halen. Convectieverwarming is superieur aan conductieverwarming omdat het meer smaken, aroma's en effecten oplevert zonder verbranding te veroorzaken.

Uitgerust met het meest gerespecteerde convectieverwarmingssysteem in de vapewereld produceert de Gold Volcano vaporizer indrukwekkend krachtige dampen. De geavanceerde pomp van de Gold Volcano stuurt warme lucht naar binnen om elke millimeter open oppervlak te bedekken, zodat de wiet efficiënt en grondig wordt verdampt.

De Gold Volcano Vaporizer wordt geleverd met een nauwkeurige temperatuurregeling. Hierdoor kun je de temperatuur tot op één graad nauwkeurig bepalen. Je kunt de juiste temperatuur instellen voor smaak, potentie, zachtheid, robuustheid, specifieke verbindingen en meer.

 

Inhoud

1 Volcano Classic Gold (heteluchtgenerator)
4 ballonnen met mondstuk
1 Easy Valve ballon met adapter
1 Easy Valve vulkamer
3 vulkamerclips
1 dopring
1 set normale gaasjes (ca. Ø 30 mm)
1 sponsje om vloeistoffen te verdampen (ca. Ø 28 x 4 mm)
1 Volcano luchtfilterset
1 reinigingsborstel
1 grinder (ca. Ø 59 mm)
handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen