VaporGenie

De VaporGenie verhit je kruid voorzichtig zodat de aromatische deeltjes vrijkomen, zonder dat het daarbij vlam vat. Teer en giftige rook worden sterk teruggebracht. De VaporGenie produceert een zeer zachte damp. Het doet je niet hoesten en geeft geen verbrande keel. Het voelt alsof je warme, geurige lucht inademt.

Voordelen VaporGenie

  • De VaporGenie wordt gebruikt met een aansteker of lucifer en is volkomen draagbaar.
  • Je kunt de VaporGenie overal mee naartoe nemen. Hij past in je jaszak.
  • De VaporGenie is niet elektronisch. Hij is makkelijk te gebruiken en doet het altijd.
  • De VaporGenie is een hoogwaardig en duurzaam product waar je vele jaren tevreden mee zult vaporiseren.

Hoe zorgt de VaporGenie voor damp?

De VaporGenie is gebaseerd op een nieuw concept om de 'sweet-spot' vaporisatietemperatuur van 110 tot 190 graden Celsius mogelijk te maken. Het geheim van de VaporGenie is de gepatenteerde vlamfilter. De vlamfilter bevindt zich boven het kruid (tussen het kruid en de vlam). De vlamfilter mengt hitte van de vlam met koude lucht uit de omgeving. De filter is zo ontworpen dat er een ideale vaporisatietemperatuur ontstaat.

Het vlamfilter is ook zo ontworpen dat hij jarenlang de hitte van de vlam kan weerstaan. Hij is gemaakt van zuiver silociumcarbide, een van de meest stabiele en hittebestendige keramische materialen ter wereld. Siliciumcarbide bestaat uitsluitend uit silicium en koolstof, in een diamantachtige kristallijne structuur. Siliciumcarbide bevat geen metalen en zal de damp dus ook niet vervuilen met een metallische smaak. De keramische filter verbrandt, breekt of verslijt niet. Je zult hem nooit hoeven te vervangen.

Het hout van de Vaporgenie heeft een gladde structuur en is afgewerkt met een natuurlijk, veilig vernis dat de prachtige nerven accentueert. Er bevinden zich in de VaporGenie geen lijm, bindmiddelen of andere giftige chemicaliën.

Al de metalen delen in de VaporGenie zijn van roestvrij staal of voor duurzaamheid verchroomd. De VaporGenie wordt geleverd met een gaasje en een pijpenkop van roestvrij staal.

Van het mondstuk tot het middelpunt van de kop (waar de vlam naar binnen gaat) is de VaporGenie 13 centimeter lang.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen