Viagel Men 30ml

Viagel Men is een zeer aangename en erotisch stimulerende gel voor de mannelijke genitaliën. Laat Viagel Men de gevoeligheid van jouw genitaliën verhogen en geniet van een nog intensere penetratie!

Werking

Breng Viagel Men aan op de penis of laat jouw partner dit doen. Viagel Men verbetert de bloedtoevoer waardoor er een heerlijke tinteling ontstaat. Deze tinteling verhoogt de gevoeligheid van de genitaliën en prikkelt de penis. Hierdoor neemt de zin in seks toe waardoor de penis nog harder wordt.

Doordat de genitaliën extra gevoelig zijn kan ook een heftiger orgasme ervaren worden. De intense gevoelens van Viagel Men houden een half uur of langer aan. Dit verschilt echter per persoon. Bij regelmatig gebruik werkt Viagel Men steeds effectiever. Door de frisse geur en smaak is Viagel Men ook goed te gebruiken bij orale seks!

Gebruiksaanwijzing

  • Smeer zoveel gel als gewenst op de genitaliën. 
  • Herhaal zo vaak als gewenst.

Spanish Fly - 15ml product details

Dit kleine vliegje weet maar al te goed de weg naar jouw slaapkamer te vinden en het hart van jouw partner te veroveren. Help Cupido een handje en richt je pijlen op gevoelens van seks, lust en liefde. Beleef hete en passievolle nachten met Spanish Fly!

Werking

De combinatie van krachtige ingrediënten in Spanish Fly kunnen jouw gevoelens van lust extra stimuleren. Druppel stiekem een aantal druppeltjes Spanish Fly in het drankje van jouw partner en wacht tot hij of zij gepassioneerd in actie komt!

Gebruiksaanwijzing

  • Neem ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit 1 ml (5 tot 7 druppels) onder de tong. 
  • Neem niet meer dan 2 doseringen per 24 uur. 
  • De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen