Bestel informatie

Nadat je een bestelling via de website hebt geplaatst, ontvang je direct een bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail bevat een uniek bestelnummer dat je kunt gebruiken om de status van je bestelling op te vragen.

 

Verzendinformatie

Remboursbestellingen worden normaalgesproken binnen 1 werkdag verstuurd. Andere bestellingen worden binnen 1 werkdag nadat de betaling is binnengekomen verstuurd, mits we alle producten in voorraad hebben.

Met de tabel hieronder kan je een schatting van de verzendkosten maken. De exacte verzendkosten worden berekend wanneer je een bestelling plaatst.

 

Kies een verzendmethode Beschrijving Verzendtijd Startprijs
Pakketpost Aflevering door PostNL binnen 1 of 2 werkdagen. Alleen binnen Nederland. 1 - 2 € 6,25
       
       

 

Betaalmogelijkheden

Momenteel werken wij aan meerdere betaal mogelijkheden, neem voor meer informatie contact op.

 

Discrete verpakking

Alle pakjes zijn discreet verpakt. Het enige wat op de buitenkant staat is jouw adres en ons retouradres.

 

Volledig verzekerd

Alle verzendingen zijn verzekerd tegen diefstal en beschadiging tijdens het vervoer. Als de producten om wat voor reden dan ook niet aankomen, starten wij eerst een onderzoek bij het postbedrijf. Dit kan enige tijd duren. Als er duidelijkheid is over wat er mis is gegaan met het pakket, versturen we de bestelling opnieuw of je krijgt je geld terug.

Deze verzekering geldt alleen voor landen binnen de Europese Unie, Zwitserland en de Verenigde Staten.

← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen