Absinth - 60 caps

Beschikbaarheid: Op voorraad

Absinth – 60 caps.

Absinth kan een vredig en rustgevend gevoel geven. In combinatie met alcohol, of in grote hoeveelheden, kan Absinth resulteren in hallucinaties.

Absintalsem (Artemisia absinthium) is een plant uit de composietenfamilie (Asteraceae). De soort staat op de Nederlandse Rode lijst van planten als vrij zeldzaam en matig afgenomen. Het is een vaste plant, die van nature voorkomt in de gematigde streken van Europa, Azië en Noord-Afrika. De geslachtsnaam Artemisia is afgeleid van de Griekse godin Artemis en absinthium betekent in het Oud-Grieks ‘ongenoegen’. De plant staat bekend als een van de bitterst smakende keukenkruiden.

Aan de knoppen van absintalsem wordt vanouds een geneeskrachtige werking toegeschreven. Het bittere aftreksel van deze knoppen vormt een belangrijk bestanddeel van de dranken vermout en (klassieke) absint. De smaakstoffen die daarbij een rol spelen zijn absinthine en het naar menthol ruikende terpeen thujon.

Gebruik dit middel niet regelmatig. Autorijden wordt sterk afgeraden als je onder invloed bent van Absinth. Mensen met nier- of hartproblemen, hoge of lage bloeddruk, diabetes en mensen onder invloed van medicijnen of drugs wordt het gebruik beslist afgeraden. Dit kruid is geen geneesmiddel. Dit kruid is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Dosering

Neem 2 capsules per keer in met een glaasje water.

Ingrediënten

Artemisia Absinthium

0 sterren op basis van 0 beoordelingen