Damiana 50 gram

Damiana thee, werkt sterk afrodiserend en ontspannend. Deze thee zorgt voor een fijne ontspannen high en extra gevoeligheid. Geef je liefdesleven een boost met deze thee!

 

Damiana Thee

Turnera diffusa, bekend als damiana, is een plant die voorkomt in het zuidwesten van Texas in de Verenigde Staten, Centraal-Amerika, Mexico, Zuid-Amerika en de Caraïben. De plant hoort tot de passiebloem familie. Bekend is dat de Azteken damiana tegen impotentie gebruikten en de Maya’s namen het als genotmiddel. 

De plant heeft kleine aromatische bloemen met een geur die doet denken aan vijgen. Het geeft een mild ontspannend effect en werkt als seksuele stimulant doordat het stoffen bevat die de zenuwen van de geslachtsdelen stimuleren. Wanneer het langere tijd wordt gebruikt werkt het potentie verhogend. Bij vrouwen bevordert Damiana de hormoonhuishouding.

Damiana kan worden gerookt of als thee gedronken. In combinatie met Muira Puama wordt het erotiserende effect nog versterkt.

 

Gebruik en dosering

Voeg 10 tot 15 gram damiana kruid toe aan een liter water en laat zachtjes koken (5 min). Nadat het is afgekoeld kun je het zeven en er een paar kopjes van nemen. Je kunt het poeder ook oplossen in sap, water of mengen door de yoghurt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen