Happy Caps Euphor-E

Beschikbaarheid: Op voorraad

Euphor-E gebruik

Neem 1 tot 2 capsules met water of vruchtensap, een uur voor het gewenste effect.

 

Ingrediënten

Guarana, Kanna, Theobromine, Synephrine, E959, Magnesiumstearaat, Calcium Dioxide, Hydroxypropylmetylcellulose (vegacapsule).

 

Waarschuwing

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Niet te gebruiken door minderjarigen en tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten, wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen. Bij twijfel een arts consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne. Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

| fabiën broekhof 10-07-2021 02:38

Dit is echt top spul gister snel even gehaald voor de grap om het uit te proberen ik heb er 1 genomen en wat een geweldig spul is het het is net een beetje mdma maar dan niet zo heftig dus echt top voor degene die zich lekker euphorisch wil voelen maar niet te hard wil gaan of geen chemishe troep in wil nemen is het zeker een aanrader!!! Morgen weer nieuwe halen!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen