Indian Spirit – Bobinsana (25g)

€11,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Omschrijving:

 

Bobinsana

De Bobinsana plant, van de Mimosa familie, is een plant die erg van water houdt en is te vinden naast rivieren in de Amazone (Peru, Ecuador, Colombia, Brazillië en Bolivia). Deze plant wordt meestal tussen de 4 en 6 meter hoog.De Bobinsana plant, van de Mimosa familie, is een plant die erg van water houdt en is te vinden naast rivieren in de Amazone.

Inheemse stammen gebruiken Bobinsana voor de stimulerende en opwekkende eigenschappen. De stamleden maken een een afkooksel van de wortels. Daarnaast gebruiken ze een tinctuur, gemaakt van de bast, omdat deze medicinale eigenschappen bezit voor de behandeling van insectenbeten, reuma, artritis, verkoudheid, aandoeningen aan de baarmoeder en oedeem.

Bobinsana wordt onthuld als een bijzondere droomkruid, er wordt gezegd dat het het gevoel van tijd oplost, en het maakt droomrealisme zo levendig, dat je het onderscheid tussen slapen of wakker leven vergeet. Het is een uitstekende bondgenoot om te combineren met andere heldere droomkruiden, om de visionaire ervaring van dromen te intensiveren. Ook kan het lucide dromen opwekken.

 

Gebruik

Laat een kleine hoeveelheid bobinsana ongeveer 5 minuten trekken in heet water.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen