Indian Spirit Kratom – Green Borneo 25gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Green Vein Borneo Kratom past perfect tussen zijn rode en witte tegenhangers als het gaat om effecten en voordelen. Aan de ene kant maakt het vrij hoge alkaloïden-gehalte het een krachtigere pijnstiller dan de meeste andere soorten, maar aan de andere kant geeft de gelijkenis met de koffieplant het een nootropische en energie-bevorderende werking. Het resultaat is een unieke set effecten, waaronder de volgende:

 

Pijnstilling.

Green Borneo is een geweldige oplossing voor mensen die worstelen met milde tot matige chronische pijn. Het is niet zo sterk als Red Borneo Kratom, maar het heeft ook geen kalmerende werking, waardoor gebruikers het ‘s ochtends of’ s middags kunnen innemen zonder hun dagelijkse routine te verstoren.

 

Energie boost.

Net als White Borneo is deze groene soort een effectieve oppepper in termen van energie. Het kan worden gebruikt om koffie te vervangen, vooral omdat het mildere effect de gebruikelijke kriebels, hoge bloeddruk en opwinding elimineert die gepaard gaan met andere stimulerende soorten.

 

Nootropische eigenschappen.

Het belangrijkste probleem dat sommige gebruikers hebben met Red Borneo en andere Red-soorten, in het algemeen, is dat ze de neiging hebben om slaperigheid en een doffe focus te veroorzaken. Green Vein Borneo Kratom heeft het tegenovergestelde effect. Het geeft een lichte stemmingsboost en verbetert de scherpte van de geest van de gebruiker.

 

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

0 sterren op basis van 0 beoordelingen