Indian Spirit Kratom – Red Thai 25 grams

Beschikbaarheid: Op voorraad

Red Thai heeft een sterke werking die net iets anders is dan die van de meeste andere red vein kratomsoorten. Red Thai is redelijk rustgevend maar heeft ook wat opwekkende effecten. Vooral wanneer je een lichte dosering gebruikt (4 -5 gram) dan kun je een licht energiek gevoel ervaren terwijl je je tegelijkertijd relaxed voelt. Wanneer je hogere doseringen neemt (7 gram of meer) dan zullen de rustgevende effecten wel de overhand krijgen. Red Thai is ook bekend vanwege haar pijnstillende effecten en ook dit effect wordt sterker bij hogere doseringen.

 

Hoe gebruik je Kratom


Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

0 sterren op basis van 0 beoordelingen