Indian Spirit Kratom – Super Green (30 capsules)

Beschikbaarheid: Op voorraad

DE EFFECTEN VAN DE SUPER GREEN CAPSULES WORDEN DOOR ONZE KLANTEN VERGELEKEN MET DIE VAN GREEN MALAY KRATOM.

 

Eeuwenlang gebruikt in Maleisië, erkennen de meeste kratom gebruikers dat Green Malay kratom beter is dan alle andere soorten kratom. Het heeft veel reputatie opgebouwd omdat de effecten ervan langdurig en plezierig zijn. Welke soort het beste is, is echter aan jou om te beslissen!

 

Wat maakt Green Malay anders dan andere kratom?

In tegenstelling tot andere kratom soorten zijn de effecten van de Green Malay het meest duurzaam. Green Malay heeft een veel meer ‘soepeler’ effect als het gaat om stimulatie. Dit komt omdat Green Malay een hogere concentratie alkaloiden bevat. Dit maakt het een bijzonder krachtige kratom, vooral voor diegenen die verlichting van pijn zoeken met een gelijktijdige boost in stemming.

Een andere reden waarom Green Malay anders is, is dat de effecten niet tegelijkertijd komen. Bij andere kratom soorten is dit wel het geval, en dat betekent dat de effecten ook allemaal tegelijkertijd verdwijnen. Gebruikers hebben gemeld dat bij Green Malay, ze het eerste uur een boost van energie kunnen krijgen en na die periode meer euforie en geluk kunnen ervaren. Deze interessante mix van effecten die na elkaar plaatsvinden, is alleen bij Green Malay.

 

Green Malay effecten (positief & negatief)

Green Malay is een favoriet vanwege de positieve effecten. Het belangrijkste effect is om energie te geven, een zintuiglijke boost en een gevoel van verhoogd geluk, vreugde of euforie, evenals verlichting van chronische pijn.

De mensen die lijden aan een gebrek aan concentratie, verveling op het werk, angst, stress en depressie kunnen Green Malay gebruiken om deze problemen op te lossen. Het is de perfecte kratom soort voor workaholics of professionals of zelfs studenten. Bovendien kunnen mensen die lijden aan chronische pijn zoals artritis, osteoporose, migraine, rugpijn, ischias etc. profiteren van de pijn verlichtingseigenschappen van Green Malay kratom.

Als er meer dan 10 gram Green Malay op 1 dag wordt ingenomen, zijn de nadelige effecten onder meer onduidelijke spraak, moeite om gedachten bij te houden, zenuwachtigheid, onrustig zijn en zich niet op 1 ding kunnen focussen. Het kan iemand ook extreem hyper, overdreven spraakzaam, misselijk of duizelig maken, vooral als men lijdt aan duizeligheid of chronische migraine. Andere gebruikers hebben overmatige jeuk, zweten en uitslag op hun benen gemeld, maar dit is ook de reden, tenzij u extreem tolerant bent, niet meer dan 10 gram kratom per dag in te nemen.

 

De verpakking bevat 30 vegetarische capsules a 500mg verpoederd Mitragyna speciosa blad.

  • Lichte dosering : 3 tot 5 capsules
  • Gemiddelde dosering : 5 tot 10 capsules
  • Hoge dosering : 10 tot 15 capsules

 

Waarschuwing!

Dit product is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen, en personen onder de 18 jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen