Indian Spirit Kratom – White Borneo 25 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

White Borneo is perfect voor dagen waarop je van nature geen energie meer hebt en nauwelijks de wil hebt om je dagelijkse, altijd belangrijke klusjes uit te voeren. Alleen een dosis White Borneo Kratom is voldoende om je de hele dag op gang te helpen. Het geeft niet alleen energie, maar verhoogt ook het concentratieniveau en de waakzaamheid.

De witte soort van Kratom-bladeren is de keuze van veel mensen van begin 30 en 40, die veel te verzorgen hebben en een klein zetje nodig hebben. Het geeft een onmiddellijke boost van het energieniveau, wat betekent dat het krachtig en sneller is dan de koffie en andere stimulerende middelen.

U hebt bijvoorbeeld een lang, strak, boordevol schema dat uw uiterste aandacht, toewijding en inspanningen vereist. Je werd echter wakker met minder dan geen wil om uit je bed te komen en keek uit naar alles dat op je wacht. In dat geval zal het nemen van een dosis White Borneo kratom je te hulp schieten. Vanwege de real-time effecten op je lichaam, zal je dag een totaal andere richting inslaan dan oorspronkelijk zonder Borneo Kratom.

 

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

0 sterren op basis van 0 beoordelingen