King Active - 2 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

King Active - 2 capules

 

King Active bevordert erectie en potentie

Hoe langer je een erectie aan kunt houden, des te intenser en beter er genoten kan worden tijdens de seks. Een stevige en goed doorbloede penis is extra gevoelig voor prikkelingen. Een stijve penis zal nou eenmaal eenvoudiger penetreren dan een penis die niet stijf is. Wanneer je er van uit kunt gaan dat de prestaties in bed in orde zijn zul je ook geen problemen ervaren om ook je partner tot een orgasme te laten komen. Als mannen meer controle hebben over hun erectie en hun seksuele prestaties stijgt het zelfvertrouwen en dat geeft positief gevoel. King Active is al jaren de favoriet van vele mannen.

 

King Active heeft een positieve invloed op het tot stand brengen van een erectie

De ingrediënten van King Active hebben een positieve invloed op de doorstroming in het lichaam, daardoor voel je je weer energiek, vitaal en fit en zal daardoor de lustgevoelens verhogen en je seksleven kunnen verbeteren. Door de verbeterde doorstroming zal het je erectie ondersteunen en gemakkelijker worden meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen. King Active bevordert de controle over je erectie en tevens draagt het bij tot meer uithoudingsvermogen en energie, ook kent King Active geen negatieve bijwerkingen. Droge extracten van natuurlijke kruiden, de concentratiewaarde en het fermentatieproces van de kruiden bepalen de werking van de ingrediënten.

 

King Active biedt je de mogelijkheid om er eens weer vol tegenaan te gaan. De samenstelling van King Active bestaat uit krachtige en natuurlijke kruiden in een capsule van harde gelatine. King Active wordt strikt gecontroleerd voor zijn beste kwaliteit voor een hoogwaardig voedingssupplement, waaronder;

 • Gmp kwaliteitborgingssysteem (juiste wijze van produceren);
 • ISO 22000-standaard op gebied van voedselveiligheid;
 • HACCP standaard.

 

De King Active formule ondersteunt

 • De formule ondersteunt de erectie en de seksuele prestatie;
 • Vitaliteit en energie;
 • Ondersteunt de doorstroming en uithoudingsvermogen;
 • Versterking lustgevoelens en libido;
 • Intensere orgasmes;
 • Helpt voor langere seks en meerdere hoogtepunten.

 

Inname
Het beste is om King Active in te nemen met voldoende water. Voor een optimaal resultaat dient King Active te worden ingenomen op een nuchtere maag of een niet te volle maag, tenminste 2 uur na de laatste maaltijd. Neem King Active in, ongeveer 30 tot 60 minuten voor de seksuele activiteit.

 

Info
De aanbevolen dosis is 1 capsule per 3 dagen. Een voedingssupplement zoals King Active mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Lees voor meer informatie de bijsluiter van King Active. Bij twijfel of gezondheidsklachten, informeer dan eerst bij een arts. King Active niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar. King Active kan je gebruiken met alcohol, wel wordt geadviseerd om alcohol met mate te gebruiken. Disclaimer: De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik.

 

Hoe bewaar je King Active?
Bewaar King Active altijd buiten het bereik van kinderen. Bewaar het altijd in de oorspronkelijke verpakking tegen vocht en niet boven de 30 graden Celsius. Gebruik King Active niet na de vermelde gebruiksdatum.

 

Specificaties voor: King Active - 2 capules
 • Inhoud2 capsules
 • Product voorMannen
 • IngrediëntenSiberian Ginseng; Tribulus terrestris; Panax Ginseng; Wild Yam; Jujube extract; Maca; Methyl Cellulose; Purified Water; Carrageenan; New Coccine; Titanium Dioxide; Potassium Chloride; Brilliant Blue FCF.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen