Queen Active - 5 capsules

€27,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Queen Active dé natuurlijke libido booster voor vrouwen

Dames, verbeter nu je seksleven dankzij de Queen Active Libidopil voor vrouwen. Queen Active is een libidoversterker met hoogwaardige uitgebalanceerde ingrediënten. De samenstelling is speciaal ontwikkeld om het libido te verhogen en daarmee de seksuele energie een boost te geven. Queen Active stimuleert op natuurlijke wijze de doorbloeding naar clitoris en schaamlippen. Daarbij bevordert Queen Active de toename van musculaire ontspanning. Dit heeft een positieve invloed op de gevoeligheid van de schaamstreek en versterkt het lustgevoel. Dit betekent meer plezier tijdens het vrijen.

 

Libido verhogen

Het libido van vrouwen heeft jaren lang niet de aandacht gekregen die het, net zoals bij mannen, verdient. Echter, er is al jaren geleden wetenschappelijk aangetoond dat vrouwen weldegelijk een libido hebben. Derhalve is het een veilige aanname dat veel vrouwen jarenlang te kampen hebben gehad met een (te) laag libido en dus eigenlijk seksueel onnodig veel tekort zijn gekomen. Maar nu is er Queen Active met een nieuwe innovatieve formule. Met deze formule hebben ook vrouwen de mogelijkheid om hun seksuele leven meer fleur en kleur te geven, zeker ook wanneer je het net wat spannender wil maken.

 

Lustopwekkend middel voor vrouwen

Queen Active is een lustopwekkende pil met een gunstige invloed op het vrouwelijke libido. Per keer is een inname van slechts één capsule voldoende om je lust op te wekken. Wat verder ook een positieve uitwerking heeft zijn zaken als gezond eten en veel beweging. Maar indien je dit al doet en je lust nog steeds op een laag pitje staat dan het misschien een spannend idee om uit te vinden of een lustopwekker als Queen Active ook iets voor jou is.

 

Vitaliteit

De formule van Queen Active bestaat uit een krachtige kruidenmix. Een ingrediënt als Maca wordt al jaren gebruikt ten einde seksuele lust aan te wakkeren. Maar ook toename van vruchtbaarheid, tekenen van vermoeidheid, bijverschijnselen van aanstaande menopauze en hormonale onbalans. Maca groeit in de Andes (Peru) op een hoogte variërend van3000 tot 4500 meter. Het gewas weet zich aan te passen aan extreem wisselende omstandigheden van een uiterst felle zon tot ijzige kou. Maca blijkt een ware schatkamer van aminozuren en hoge voedingswaarden. Guarana, een ander  kruidenextract ondersteunt de energie en wordt tevens gebruikt als afrodisiacum. Het kruid is afkomstig uit de tropische regenwouden en werd vroeger al gebruikt door de inheemse stammen als stimulans tijdens het jagen.

 

Gebruiksaanwijzing
Eén capsule in te nemen, 1 tot 2 uur voor seksuele activiteit. Niet meer dan 2 capsules per etmaal gebruiken.Veilig om te gebruiken
Queen Active wordt geproduceerd op een 100% natuurlijke basis en daardoor veilig in gebruik zonder de kans op nevenverschijnselen als hoofdpijn en misselijkheid. Aangezien dit product een voedingssupplement is het zonder doktersrecept verkrijgbaar.

 

Ingrediënten
L-arginine, Siberische Ginseng,  Maca Extract, Guarana Extract, Kolanoot Extract, Muira Puama Extract, L-taurine Ginkgo, BiloBa Extract, Colorant: Briliant Blue Fcf-Food Blue 2, Titanium Dioxide. Filler Mcc, Amino Acid, Magnesium Stearate.

 

Info
Neem Queen Active niet tijdens zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Raadpleeg de bijsluiter om te kijken of je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding maar een ondersteuning.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen