Shiitake extract capsules - 120 stuks

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving:

Shiitake (Lentinula edodes) is meer dan een culinaire schat uit Azië. Deze paddenstoel wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen en draagt niet voor niets de titel 'Keizer der paddenstoelen'. Naast zijn intense umami smaak en vlezige textuur, kan hij namelijk tal van gezondheidsvoordelen bieden.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige consumptie van Shiitake kan leiden tot een sterker immuunsysteem, dankzij de stimulatie van immuuncellen zoals γδ-T- en NK-T-cellen. Deze paddenstoel kan ook bijdragen aan een gezondere darmflora en kan mogelijk ontstekingen in het lichaam verminderen.

 

Een natuurlijke krachtpatser: McMyco Shiitake-capsules

De McMyco Shiitake-capsules zijn een hoogwaardig supplement bestaande uit 100% Shiitake-extract en zijn verrijkt met vitamine C en zink voor extra immuunondersteuning. Deze formule benut de natuurlijke voordelen van Shiitake optimaal en draagt bij aan de algehele gezondheid en welzijn. Vitamine C is essentieel voor de collageensynthese, bevordert de opname van ijzer uit plantaardige bronnen en beschermt cellen tegen oxidatieve schade, terwijl zink cruciaal is voor de normale werking van het immuunsysteem, het celdelingsproces ondersteunt en bijdraagt aan cognitieve functies. Kies voor McMyco Shiitake-capsules voor krachtige ondersteuning van je gezondheid.

 

Belangrijke kenmerken:

  • Bevat 30% bètaglucanen en polysachariden.

  • 120 capsules per verpakking.

  • Gemakkelijk in te nemen en vrij van kunstmatige toevoegingen.

  • Voldoet aan de hoge McMyco kwaliteitsstandaard.

  • Kan gecombineerd worden met andere McMyco paddenstoelen supplementen voor optimale synergetische effecten.

Gebruik

2x daags 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen.

Ingrediënten

Per vegetarische capsule: 400 mg organische Shiitake (Lentinula edodes) extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucanen. 15 mg Vitamine C en 10 mg Zink. Hulpstoffen: 20 mg Microkristallijne cellulose

 

Waarschuwingen

Shiitake van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Wij zijn geen artsen en kunnen geen medische diagnoses stellen, behandelingen voorschrijven of medisch advies geven. Raadpleeg uw arts vóór gebruik indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of gezondheidsklachten heeft.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen