Thai Enhanced Kratom 20 Caps (red)

Thai Enhanced Kratom Capsules is bekend om zijn stimulerende karakter. Thaise Kratom zorgt voor extra energie en is toch ontspannend. Thai Kratom is de sterkste Kratom die er is.

PEPs Thai Enhanced Kratom Capsules is er één uit de drie van Enhanced Kratom Capsules. Een krachtige Kratom Capsule die u het allerbeste biedt van Malay Kratom poeder, Indo Kratom poeder en Thai Kratom poeder, elk perfect verbeterd met een uitstekende 25X Kratom tot een K+ standaard.

Thai Enhanced Kratom Capsules zijn gemaakt met 100% organische Kratom en zijn verpakt in farmaceutische zakcontainers met 20 x 500mg vegetairsche capsules. Gegarandeerde versheid en makkelijk in gebruik. Thai Enhanced Kratom Capsules zijn samengesteld uit een unieke mix van gemalen Thaise Kratom bladeren en een uitstekende 25X Kratom Extract.

Ingrediënten
Mitragyna Speciosa, gelatine

Gebruik
De dosering kan voor iedereen verschillen. Start met het innemen van twee capsules met water of vruchtensap op een lege maag. De effecten zijn merkbaar na zo'n 30 tot 40 minuten en kunnen tussen 1,5 en 5 uur duren. Gebruik Kratom op een verantwoorde wijze.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen