Chocolate Haze

Chocolate Haze: Afstammeling van Chocolate Thai x Cannalope Haze

Dit smakelijke genetische wonder is gecreëerd om uit te groeien tot een sterke plant die vroeg geoogst kan worden. Kwekers zullen enthousiast zijn over het gemak en de snelheid waarmee dit gaat. De basis van deze soort is een OG Chocolate Thai die zorgvuldig gekruist is met de all-star Cannalope Haze. Deze hybride soort heeft weinig weerstand tegen schimmel als hij klein is. De plant is gefeminiseerd zodat de productie gegarandeerd is.

Deze soort kan het beste 's middags gerookt worden en zal een dwalende geest, genietend van de buds, een heldere intellectuele high geven. De aanschaf van Chocolope-zaden zal leiden tot een grote oogst en een krachtig effect. Het energieke gevoel van euforie duurt 1 – 2 uur en zorgt ervoor dat de gebruiker waakzaam is en alert op zijn omgeving.

Hoge THC-niveaus en een luchtige sativa-high zijn verantwoordelijk voor een cerebraal effect. Je geniet van een goede stemming en een flinke dosis motivatie. Deze strain komt van pas bij creatieve activiteiten. Voorbeelden zijn het schrijven van muziek of schilderen. Chocolate Haze is een uitmuntende wake en bake strain. Ze complimenteert je kopje koffie, zodat je je dag goed begint.

Verwacht Grote, Lonende Oogsten

Chocolade Haze is als lid van de Haze-familie een sativa-dominante soort. Hij bestaat voor 95% uit Sativa en 5% uit Indica. Haze-soorten werden oorspronkelijk in de jaren 70 in Californië gekweekt voordat ze de wereld over gingen en populair werden in Amsterdam. Chocolade Haze-zaden hebben een THC-gehalte tot 20% en geven, zelfs de meest ervaren rokers, een zeer krachtige high.

Ervaren kwekers zullen buiten 450 – 500 gram gedroogde buds per plant oogsten. Dit veerkrachtig gewas is makkelijk buiten te kweken en is in oktober of november klaar voor de oogst. Door zijn enorme omvang wordt het niet aangeraden om de plant binnen te kweken. Deze grote, bosachtige plant kan het best verzorgd worden door ervaren kwekers die elke mogelijke aantasting door schimmel vroeg op weten te vangen. Binnenshuis kan de plant een hoogte bereiken van 160 cm., buiten kan hij uitgroeien tot 200 cm.

Chocolate Haze: Ongeëvenaarde Zoetheid

De rook van deze soort wordt omschreven als fruitig, licht, en met een sterke chocoladesmaak die in de lucht blijft hangen en door de kamer danst. Gebruikers beschrijven een gevoel van korte transformatie naar de nostalgie van de jaren 80 als ze de zachte rook door hun longen laten glijden en de chocolade-smaken op hun tong laten dansen.

 

 

Chocolate Haze data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
THC: 20
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
Hoogte Binnen: 90 - 160 cm
Hoogte Buiten: 150 - 200 cm
Bloeitijd: 9 - 11 Weken
Oogstmaand: Eind oktober
Genetische Achtergrond: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Type: Sativa 95% Indica 5%
Effect: Zwaar
Klimaat: Mild
Smaak: Aards, Chocola, Fruitig
0 sterren op basis van 0 beoordelingen