Kanna 20x Extract - 1gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een kanna extract 20x is een extract van Kanna dat 20 keer sterker is dan de normaal kannapoeder. Dit kanna 20x extract is gemaakt van hoogwaardige gedroogde Kanna uit Zuid-Afrika.

 

Wat is Kanna?

Kanna is ook bekend onder de namen Channa, kauwgoed en kougoed en is afkomstig van de plant Sceletium tortuosum, welke van oorsprong voorkomt in Zuid-Afrika. De plant is zo bewerkt dat het in poedervorm kan worden gevaped, gesnoven, gekauwd of verdampt. Ook kanna thee wordt veel gedronken.

 

Kanna Effect

Met Kanna verbeter je de stemming en verminderen angsten. Bezorgde gevoelens worden weggenomen en je voelt je gewoon lekker. Bij een hogere dosis kun je euforische gevoelens en en verbondenheid met de omgeving waarnemen. Na het gebruik is de werking eerst licht stimulerend en na circa 1 uur is de werking juist meer ontspannend. Enkele gebruikers van kanna merken een verbetering van het libido en een hogere gevoeligheid voor aanraking.

 

Kanna Extract 20x Gebruiken

Kanna extract kan gesnoven en gekauwd worden, maar kan ook als thee worden gedronken. Bij het extract dien je een tiende deel te gebruiken van hetgeen wat wordt aanbevolen bij de gewone Kanna. De volgende dosering is super voor een 20x kanna extract: Voor een kop Thee gebruikt je 20mg Kanna extract en wanneer je het kauwt met kauwgom is 2,5 tot 7,5 mg extract voldoende.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen