Kratom Gold 80 mg extract capsules (JetpackKratom)

€14,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Kratom Gold 80 mg extract capsules (JetpackKratom)

 

Jetpackkratom Gold 80% extract capsules bieden een hele eenvoudige toediening van een exacte hoeveelheid kratom voor de zeer ervaren gebruiker. Een capsule bevat 80 mg Mitragynine zonder enige andere alkaloïde, wat overeenkomt met ongeveer 7 mg kratompoeder.

 

Kratom effecten

De effecten treden op binnen een uur na gebruik en houden 7 tot 8 uur aan. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

 

Gebruik van kratom Jetpack Gold capsules

Kratom Jetpack Gold extract capsules kunnen met elke vloeistof worden ingenomen. 1 capsule Jetpackkratom Gold extract bevat 80 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 7 gram kratombladeren.

Kratom Jetpack Exosphere Gold is zeer sterk en is niet aan te raden voor beginnende gebruikers. Het wordt geadviseerd om een capsule per keer te nemen.

 

Ingrediënten

Pure mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardig HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2 en 10 capsules

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen