Maeng Da Extract Kratom 20 Caps

Beschikbaarheid: Op voorraad

Maeng Da Extract Kratom Capsules zijn bijzonder goed voor extra energie. Kleinere hoeveelheden werken goed om te chillen.
Maeng Da of Pimp Kratom staat bekend als kwalitatief hoogwaardige kratom bladeren, omdat ze vol zitten met de best mogelijke kratom alkaloïden. Ze groeien aan de Thaise Kratom bomen, maar alleen de echte kweker herkent ze. De rafelige randen maken ze bijzonder en eenmaal geplukt worden ze op speciale wijze bewaard.
PEP heeft van dit product een nog beter product gemaakt. Alleen het beste materiaal van deze kratom bladeren wordt gebruikt. Met behulp van speciale technieken, maakt PEP een extract dat vijf keer sterker is dan oorspronkelijk.PEPs Maeng Da Extract Kratom Capsules
is de nieuwste in de lijn van de steeds groeiende lijn Pep Kratom. Maeng Da Extract Kratom Capsules zijn gemaakt met 100% organisch Maeng Da Extract en zijn verpakt in farmaceutische zakcontainers met 20 x 600mg harde capsules. Gegarandeerde versheid en makkelijk in gebruik. Maeng Da Extract Kratom Capsules zijn vijf keer sterker dan Maeng Da alleen zodat deze alleen geschikt zijn voor de ervaren Kratom kenner.


Ingrediënten
Mitragyna Speciosa, gelatine

Gebruik
De dosering kan voor iedereen verschillen. Start met het innemen van twee capsules met water of vruchtensap op een lege maag. De effecten zijn merkbaar na zo'n 30 tot 40 minuten en kunnen tussen 1,5 en 5 uur duren. Gebruik Kratom op een verantwoorde wijze.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen