MAGIC FLIGHT UFO BUBBLER LAUNCH BOX

Beschikbaarheid: Op voorraad

UFO BUBBLER MAGIC FLIGHT LAUNCH BOX: VERANDERT IEDER GLAS WATER IN EEN WATERPIJP

De bedenkers van de Magic Flight Launch Box hebben een zeer cool apparaat geproduceerd, genaamd de UFO Bubbler. Het eerste deel van de naam staat voor "Unnamed Filtration Object". In plaats daarvan staat het voor het UFO-achtige uiterlijk - en belangrijker nog - het effect van de Bubbler. Met andere woorden, na het gebruiken van de Bubbler in combinatie met je Magic Flight Launch Box, vóel je je als een UFO! Het apparaat is gemakkelijk in gebruik; het kan ieder drinkglas of elke beker transformeren tot een waterpijp.

Bedek het glas simpelweg met de UFO "schijf" gemaakt van bamboe (diameter van 10 cm). De slang (45cm lang) past op de Magic Flight Launch Box vaporizer. Het mondstuk (11cm lang) kan worden verbonden aan het tweede uiteinde om te inhaleren. Er zitten twee extra rietjes bij, van 7.5cm en 11cm lang. Ook krijg je een mooi fluwelen tasje en een handleiding geleverd bij de UFO Bubbler.

Het glas moet vanzelfsprekend gevuld worden met water, net als bij een gewone waterpijp. De schijf is op zo'n manier gevormd, dat het formaat van het glas niet zoveel uitmaakt, al zijn er natuurlijk uitzonderingen. Als de slang is bevestigd aan de Launch Box, en het rietje eraan zit, is het tijd om te bubbelen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen