McMicrodose Premium selected truffles (20 gram)

Beschikbaarheid: Op voorraad

McMicrodose Premium selected truffles

Hoeveelheid 20 gram

2 x 10 gram verpakt.

Microdosering is de praktijk van het regelmatig innemen van superkleine hoeveelheden psychedelica, zoals natuurlijke psilocybine. Het doel van deze praktijk is om verschillende voordelen mee te maken terwijl men in een sub-perceptueel (onmerkbaar) niveau van intoxicatie verkeert.

HOE VOELT PSILOCYBINE MICRODOSERING?

1-2 uur na inname van een microdosis psilocybine (truffels of paddenstoelen) kunnen de meeste gebruikers een toename in focus, energie en een meer vervulde, betekenisvolle houding ten opzichte van het leven opmerken. De meesten die microdoseren verklaren dit gevoel als – “een geweldige dag waar je stemming goed is! Alsof je genoeg zou hebben geslapen, gesport en goed zou hebben gegeten”. Sommigen beschrijven ook andere persoonlijke veranderingen zoals meer empathie of vergelijkbare focus/voedsel gerelateerde gevoelens. De meeste gebruikersrapporten stellen ook dat microdosering van psilocybine hen in staat stelt om meer aanwezig te zijn in het moment.

HOE VAAK KUN JE EEN MICRODOSIS NEMEN?

De algemene regel is dat je niet vaker dan elke 3 dagen microdoses psychedelica moet innemen. Dit kan vreemd aanvoelen voor sommige onervaren mensen die gewend zijn om dagelijks supplementen in te nemen, maar het is logisch om dit advies te volgen.

Belangrijk is dat de dosis onder de merkbare hallucinatie-effecten blijft. Maar het belangrijkste is dat je naar je lichaam luistert.

Magische truffels bevatten de onderstaande voedingswaarden: 

 

LET OP: Magische Truffels bevatten van nature ook de stoffen Psilocybine en Psilocine. Psilocybine en Psilocine zijn hallucinogenen. Hallucinogenen zijn stoffen met een bewustzijnsveranderende werking, die hallucinaties kunnen opwekken. Houdt bij consumptie van Magische Truffels dus ernstig rekening met de werking van deze stoffen en bewaar Magische Truffels vanwege deze stoffen ook altijd buiten bereik van kinderen! Bewaar Magische Truffels op een donkere, droge en koele plek tussen de 2℃ en 4℃.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen