McMicrodose Starterkit 6x1 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving:

McMicrodose Starterkit bevat een blister met gedoseerde Mexicana truffels van 6x 1 gram. De truffels bevatten natuurlijke psilocybine en zijn speciaal geselecteerd op eigenschappen voor de beste microdosering. De Starterkit is uitstekend geschikt voor wie wil kennismaken met het microdoseren van truffels.

Starten met McMicrodose Starterkit:
Knip één dosering uit de blister en leg de rest terug in de koelkast. Gebruik tussen de 0,5 en 1,5 gram per dag voor microdoseren.

Hoe te gebruiken:

Neem de truffels in met water of bij het ontbijt. Kauwen verbetert de werking. Microdoseren geeft het beste effect tijdens een alcoholvrije periode.

Algemene Informatie:
Door de unieke beleving bij het gebruik van truffels zijn deze de laatste jaren erg populair geworden. Wat in de volksmond een truffel wordt genoemd is eigenlijk sclerotia. Sclerotia is een samenvoeging van myceliumdraden (schimmeldraden). Deze draden bevinden zich onder de grond. Door een temperatuurdaling en vochttoename ontstaat een ideaal klimaat voor een paddenstoel om te kunnen groeien. Is dit klimaat nog niet ideaal, dan vormen de myceliumdraden Sclerotia (truffel) en neemt deze voedingsstoffen op zodat, als het klimaat wel ideaal is, hieruit een paddenstoel kan groeien.

Ga ook naar:www.McMicrodose.nl

Werking:
Microdose truffels bevatten de werkzame stof psilocybine. Psilocybine wordt in het lichaam omgezet in psilocine, een stof met vele werkzame eigenschappen die door de meeste gebruikers als zeer positief worden ervaren. Deze stof heeft effect op de serotoninehuishouding in de hersenen. Serotonine is een stof in de hersenen die signalen omtrent zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust opvangt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen