MINDSCOPIC Clear focus - 50 Caps

€39,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

MINDSCOPIC Clear  Focus 50 Capsules

 

Voorheen OMNIMIND®  N°1

  • Grotere Verpakking + Verfijnde Formule
  • Verbeterde Mentale Prestaties
  • Focus, Geheugen, Motivatie
  • Award Winning Nootropic
  • Gebaseerd op Wetenschappelijk Onderzoek
  • Clean & Clear Labelling
  • 100% Natuurlijk en Veganistisch

INGREDIENTEN. 

Bacopa Monnieri [205 mg]
Bacopa Monnieri is het hoofdingrediënt in CLEAR FOCUS™; een nootropisch kruid dat de verwerkingssnelheid, het geheugen en het leervermogen verbetert.

Rhodiola Rosea Extract [50mg]
Rhodiola wordt veel gebruikt voor het vergroten van uithoudingsvermogen en mentale capaciteit.

L-Theanine [200mg]
Dit aminozuur wordt voornamelijk gewonnen uit groene theebladeren of de eetbare paddenstoel, bolete, die in het herfstseizoen veel voorkomt in Noord-Amerika en Europa. Van L-Theanine is bekend dat het de hersenen bereikt na orale inname en het is bewezen dat het stress vermindert en de aandacht verscherpt. (7)

CLEAR FOCUS is wetenschappelijk ontworpen om bij te dragen aan het functioneren van het geheugen, de leerprestaties en het concentratievermogen. Het natuurlijke product staat bekend als favoriete supplement voor gezondheidsfanaten, biohackers, high achievers, ondernemers en professionele sporters. CLEAR FOCUS™ heeft veel mensen geholpen om de volgende stap te zetten in persoonlijke prestaties. Door een unieke, wetenschappelijk onderbouwde mix van ingrediënten wordt de mentale helderheid verbeterd.

Caffeine [150mg]
Cafeïne komt van nature voor in de bladeren, vruchten of zaden van meer dan 60 plantensoorten.

Alpha GPC [450mg]
Alpha GPC is een natuurlijke choline bron in de hersenen die voornamelijk geprezen wordt voor zijn cognitief versterkende eigenschappen.

Huperzine A [80µg]
Deze stof komt voor in planten van het geslacht Huperzia, ook gekend als wolfsklauw.

Co-Enzyme NADH [5mg]
NADH komt van nature in het lichaam voor en wordt gebruikt om mentale helderheid, alertheid, concentratie en geheugen te verbeteren. NADH staat voor nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) + waterstof (H) en is een derivaat van vitamine B3.

Vitamin B3 [6mg]
Niacine of vitamine B3 is een vitamine die door het aminozuur tryptofaan in het lichaam kan worden aangemaakt. 

Vitamin B12 [2µg]
Vitamine B12 is een kleine organische verbinding die essentieel is voor ons lichaam. Omdat ons lichaam geen vitamine B12 aanmaakt, moeten we het uit voedsel of supplementen op basis van dieren halen.

Vitamin B5 [3mg]
Vitamine B5 of pantotheenzuur is het amide tussen pantoïnezuur en β-alanine. Studies hebben de relatie tussen Vitamine B5 en de bijdrage aan onze mentale prestaties aangetoond.

Bioperine (Piper Nigrum) [10mg]
Het piperine extract, afgeleid uit de vrucht van de zwarte peper plant, heeft tal van gedocumenteerde meldingen over bio-verbeterende eigenschappen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen