Palo Santo stokjes (heilig hout) 4 stokjes

Beschikbaarheid: Op voorraad

Palo Santo werking

Aan Palo Santo zijn in vroeger tijden tot aan nu vele helende eigenschappen toegekend. De oude Maya's en Inca's gebruikten het al voor rituelen en het schoonmaken van ruimtes maar ook voor de helende kracht van het heerlijk geurende hout. Zo gebruiken de Sjamanen van weleer en zeker ook nu Palo Santo bij griep, verkoudheid, astma, stress, reuma, artrose, hoofdpijn, aura healings en depressies. Het hout heeft de kracht om een positieve energie flow te brengen. Veel geroemd is de combinatie met Salie. Brand eerst Salie om een ruimte energie neutraal te maken en daarna Palo Santo om een positieve weldadige sfeer te creëren. Door deze fijne sfeer is het ook heerlijk om het heilig hout te gebruiken tijdens meditaties.

 

Waar komt Palo Santo vandaan?

We halen onze houtjes rechtstreeks uit het Andes gebergte in Peru. Heilig hout wordt in geheel Zuid Amerika al duizenden jaren gebruikt. Niet enkel door de Sjamanen van de Maya's en de Inca's maar ook door de lokale bevolking om te zegenen of simpelweg bescherming en een fijne sfeer te brengen in het huis.

 

Is Palo Santo natuurvriendelijk?

We kopen onze Palo Santo bij een familie bedrijf met een eco vriendelijke voetafdruk. De houtjes worden op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of omgevallen bomen. Het fijne is dat we wel de beste kwaliteit kunnen waarborgen!

 

Hoe gebruik je Palo Santo?

Houd een vlam bij het stokje en wacht tot het stokje brand. Vervolgens blaas je de vlam aan het houtje uit en blijft blazen zodat het houtje goed gaat gloeien. Gloeit het als een kooltje dan zit je goed! Je kan vervolgens het houtje in bijvoorbeeld een Abalone schelp leggen of je houd het in de hand. Blaas de rook door de ruimte of om een persoon heen of gebruik hiervoor een smudge veer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen