Rapé Katukina Pau Mulata - 7 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving:

Over de Pau Mulata Rape:
Pau Mulata, ook bekend als Mulateiro, heeft een kenmerkende geur van eeuwenoud bos. Het is een uitzonderlijke blend van de Katukina-stam die wordt gebruikt als traditioneel medicijn. De subtiele maar krachtige mix van kruiden en as biedt de mogelijkheid om de Amazone te ervaren. Pau Mulata lijkt qua uiterlijk en kleur op de Pau Pereira, maar het effect is merkbaar anders. Dit is een uitstekende Rapé. In kleine hoeveelheden kan het een goede eerste kennismaking zijn met Rapè en de effecten ervan.

Over de Katukina Tribe:
Katukina of Catuquina, Katokina, Katukena, Katukino zijn generieke termen die worden gebruikt voor vijf taalkundig verschillende maar geografisch nabijgelegen inheemse groepen die in het zuidwesten van Brazilië leven, aan de grens van Amazonas en Acre. De Katukina-stam is sterk verbonden met het gebruik van heilige planten. Ze beschouwen zichzelf als de eerste stam die de Kambo-medicijn rechtstreeks van de kikker heeft ontvangen. Ze dragen nog steeds uitgebreide kennis over planten en de geest van de wereld. Hun Rapé is sterk en diepgaand, en het draagt de wilde en krachtige geest van de jungle met zich mee.

Gebruik:
De verpoederde rapé, kan met een Tepi-pijpje in iemands neusholtes geblazen worden. Of met een Kuripe-pijpje kun je het in je eigen neusholte blazen.
Dosering:
Begin met een kleine hoeveelheid, denk hier aan 0,2 tot 0,4 gram per neusgat. Ook is het aan te raden dat je niet direct met een te zware Rape begint!

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes, zwangerschap, bij gebruik van medicijnen, drugs of alcohol. Donker en koel bewaren.

Netto Inhoud: 7 gram
Merk: Shamanita
Ingrediënten:
Nicotiana Rustica (bevat nicotine), Pau Mulata (Calycophyllum spruceanum).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen