Royal AK Automatic

Royal AK Automatic data sheet
Soort Strain: Autoflowering
THC: 15%
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 275 gr - 350 gr
Opbrengst Buiten: 110-160 gr/plant
Hoogte Binnen: 60 - 70 cm
Hoogte Buiten: 70 - 100 cm
Bloeitijd: 6 - 8 weken
Oogstmaand: 11 - 12 weeks after sprouting
Genetische Achtergrond: AK 47 x Ruderalis
Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
Effect: Motiverend, Vrolijk
Klimaat: Koud
Smaak: Aards, Peper, Zuur

 

 

Autoflowering versie van een krachtige, goed gemengde soort 

AK47 is van oorsprong een Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse hybride en is een klassiek cannabisras. Dit grotendeels Sativa-ras is bij velen bekend en geliefd vanwege haar zwaar inslaande effecten en goede oogsten. Een bewijs hiervan zijn de vele awards die het ras door de jaren heen heeft gewonnen.

Nu is dit krachtige ras opgewaardeerd tot een full automatic, de Royal AK Automatic. We hebben de klassieke AK47 met onze beste autoflowering genetica gekruist. Net als het origineel produceert deze autoflowering hybride krachtige, met hars bedekte buds, met een ietwat kruidige, maar toch zoete smaak. Het aroma is bijna als zoete muskuswierook.

 

Het effect komt sterk overeen met dat van de Feminized variant 

De high van Royal AK Automatic is vrolijk en actief en geeft een prettige up high in combinatie met een lichte lichaamsstone. Sterk en zacht, net als het origineel. Het enige verschil is dat de Royal AK Automatic eenvoudiger te kweken is en geoogst kan worden in slechts 11 tot 12 weken nadat het zaad geplant is.

De Royal AK Automatic wordt maximaal 80 tot 100 cm hoog, waardoor ze bijna overal gekweekt kan worden. Dit krachtige autoflowering ras levert onder de juiste omstandigheden geweldige oogsten op en produceert dan tot maximaal 160 gram per plant! 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen