Royal Domina

Royal Domina data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
THC: 20
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 525 - 575 gr/m2
Opbrengst Buiten: 550 - 600 gr/plant
Hoogte Binnen: 90-130 cm
Hoogte Buiten: 140-180 cm
Bloeitijd: 9 - 10 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Genetische Achtergrond: Black Domina x Kalijah
Type: Sativa 15% Indica 85%
Effect: Rustgevend, Stoned
Klimaat: Warm
Smaak: Aards, Fruitig, Peper

 

 

Een exotische combinatie

Royal Domina is een van onze meer exotische creaties en combineert de eclectische genen van Black Domina met die van de net zo complexe Kalijah. Het resultaat is een stabiele cannabis soort die haar eigenschappen en invloeden heeft verkregen uit soorten over de hele wereld en deze samenvoegt in een sappige, krachtige en eenvoudig te kweken plant.

Binnen zal Royal Domina relatief klein blijven met een hoogte van ongeveer 90-130cm. Dit maakt haar zeer geschikt voor kwekers met een beperkte ruimte. Tijdens de bloei zullen de toppen van Royal Domina bedekt raken met een dikke laag ijzige hars. Ze heeft het vermogen om binnen tot wel 575g/m² te produceren, na een bloeiperiode van 9-10 weken.

Buiten zal Royal Domina iets groter worden en per plant ook veel meer opleveren. Bij warmere, ideale omstandigheden, kan ze ongeveer 140-180cm hoog worden en tot 600g per plant produceren. Royal Domina kan meestal eind september/begin oktober worden geoogst.

 

Citroentonen om een sterke soort zoeter te maken

Royal Domina produceert smaken en aroma's die de nadruk leggen op aardse en citrusvrucht smaken die zweven op een kalme golf van zoetigheid. Van deze combinatie zal je watertanden en connaisseurs zullen zeker genieten. De door Royal Domina opgewekte effecten zijn krachtig, zwaar en diep. Ze voert de geest en het lichaam mee naar verre uithoeken en onvoorstelbare diepten van ontspanning en gelukzaligheid. Met een THC gehalte van 20%, kan je verwachten chilllend op de bank of in de tuin te liggen, met de mogelijkheid op een prettige lockdown als je teveel gebruikt.

Royal Domina draait helemaal om smaak en ongebreidelde ontspanning. Dus leun achterover en verdwaal in de muziek terwijl ze je ziel streelt!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen