Valhalla Psilocybe 15 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

VALHALLA PSILOCYBE 15 gram
Deze Valhalla truffels zijn een zeer zeldzame soort, en er is zeer weinig bekend over hun afkomst. Sommigen suggereren dat Valhalla een natuurlijk voorkomende variëteit is die alleen paddo’s ontspruit in een perfecte staat, terwijl anderen suggereren dat ze het gevolg zijn van expert kwekerij.
Valhalla is momenteel de sterkste truffel variëteit die beschikbaar is op onze site. Ze zijn in feite zo sterk dat we hebben besloten om hen een algehele sterkte score te geven van 6 van de 5, om te voorkomen dat we onze hele schaal moeten veranderen en al onze bestaande voorraad opnieuw moeten indelen.


Hoewel je individuele ervaring met deze truffels afhankelijk is van je manier van denken, de omgeving, de dosering, en een heleboel andere factoren, kunnen we garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt.

Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, een zwaar begin van sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.

DOSERING
Gezien de kracht van deze variëteit, raden we het gebruik aan van een kleine dosis van 7,5 gram per persoon. Effecten beginnen meestal na 30-60 minuten te werken, waarna je je dosis kunt verhogen indien nodig.

Een kleine dosis van 7,5 gram zal je meestal een milde trip bieden, gekenmerkt door een aantal zachte visuals, veel gegiechel en diepzinnige gedachten. Voel je vrij om meer te gebruiken indien je dat wenst, maar wees voorbereid op een lange en intense trip.

Gebruik
Neem eerst een halve dosis om je reactie te testen. Na ongeveer drie kwartier zal de werkzame stof psilocine intreden.  Als de werking  op dat moment naar de wens is kan de rest worden genuttigd, of worden besloten om het bij de initiële portie te houden. Let op dat je voldoende tijd neemt om de effecten eerst te laten intreden voordat je de knoop doorhakt.

Effecten
Gebruikers van truffels omschrijven de effecten vaak als: aanvallen van hilariteit, gevoelens van universele verbondenheid, visioenen bij het sluiten van de ogen, veranderde perceptie van kleur en geluid, introspectieve gedachten en euforische gevoelens.

De effecten van de truffel zullen zo’n 3 tot 8 uur merkbaar zijn afhankelijk van de dosis, lichaamsgewicht en mentale staat van de gebruiker.

Bewaren
De truffels zijn vacuüm verpakt en zijn ten minste 30 dagen houdbaar. Bewaaradvies: donker en tussen 2°C en 4°C. Na het aanbreken van de verpakking zijn de truffels beperkt houdbaar

Waarschuwing
Het gebruik van truffel wordt ten strengste afgeraden als je depressief bent, medicatie gebruikt , in combinatie met andere middelen,zwanger bent of borstvoeding geeft. Na het gebruik van truffels het besturen van gemotoriseerde voertuigen vermijden.  Truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen (onder de 18 jaar). Wees verstandig en gebruik truffels alleen als je de juiste voorbereidingen hebt getroffen. Als er voor het eerst truffels wordt gebruikt is het verstandig om er iemand bij te hebben, vaak ook wel een tripsitter genoemd.

| Freek 14-04-2021 10:43

Als ervaren tripper dacht ik dat ik deze wel gezellig zou kunnen nemen. Had de volledige 15 gram met een cup-a-soup naar binnen gewerkt en doorgeslikt.
Ik ging extreem hard, snapte niets meer van tijd en ruimte, kon mezelf niet meer naar de wc slepen om te plassen en heb face-down een uur op bed gelegen.
De coming-down was wel heerlijk en ik had geen last van een vieze smaak in mijn mond.

Valhalla is een leuke truffel, maar let op de dosering. Ik heb ook wel eens 22 gram High Hawaiians genomen en toen ging ik lekker stabiel. Mijn vriend had 12 gram Valhalla en die zat ook al op het randje. Oppassen is dus aangeraden.

3 sterren op basis van 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Let op! In verband met vakantie periode worden de bestellingen vanaf 28 juli pas na 29 augustus verstuurd. Verbergen