Baby Hawaiian Woodrose 10 seeds

Soort:

De Hawaiian Baby Woodrose (Argyreia nervosa) behoort samen met de morning glory tot de convolvulaceae familie. De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijk tryptamine, LSA (Lysergisch amidezuur) dat nauw verwant is met LSD. De HBWR zaadjes kunnen worden gegeten. De Madagaskar soort is een extra sterke variant van Baby woodrose (Argyreia nervosa) afkomstig uit Madagaskar en behoort tot een van de sterkere psychedelica.

 

Dosis:

Voor een beginner is 3-4 zaden een goede dosis en voor een gevorderde gebruiker is 5-7 een goede dosis. Sterkte is niet alleen afhankelijk van het aantal zaden, maar ook van de manier van innemen.

 

Duur:

De effecten houden zo tussen de 6-8 uur aan.

Effecten:

De effecten lijken erg op de ervaring die LSD aanbied. De LSA is net wat minder intens en iets minder visueel. De Baby Hawaiien Woodrose zaden bevatten gifstoffen die zwaar op de maag liggen en misselijkheid aan het begin van de trip is een veelkomend fenomeen, dit kan enigszins tegen worden gegaan door middel van een goede voorbereiding/inname methode.

Gebruik:

Er zijn verschillende methodes om LSA te gebruiken hieronder een paar van de meest voorkomende:

  1. Simpelweg de zaden kauwen. Zolang mogelijk kauwen en proberen zolang mogelijk het doorslikken te vermijden. Daarna weg spoelen met een flink glas water. Let op! Met deze methode heb je de meeste kans op misselijkheid.
  2. Kneus eerst de zaadjes totdat er barstjes in de buitenkant verschijnen. Gebruik een zwaar object, maar verpulver de zaadjes niet. Vervolgens de zaadjes weken in alcohol totdat de zaadjes zacht zijn. Doe dit in een sterk percentage( minimaal 40%). Als de zaadjes zacht zijn kunnen ze worden genuttigd. Spoel weg met een groot glas water tegen de misselijkheid.
  3. De  LSA kan ook uit de zaden worden geëxtraheerd en dit is verre weg de beste methode als je de misselijkheid tegen wilt gaan. Laat de zaadjes weken in een glas lauw water totdat ze zacht zijn. Haal de zaadjes uit het water en maal ze fijn. Doe dit poeder in een koffiefilter,zeef of pantykous. Giet er nu warm, maar niet kokend water overheen en laat het uitlekken in een glas. Drink dit vervolgens langzaam op en neem na iedere slok van het brouwsel wat extra slokken water om de misselijkheid tegen te gaan.

Waarschuwing!

Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer.Gebruik geen Hawaiian woodrose zaden als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om deze en soortgelijke producten te gebruiken. Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.
Alhoewel de Hawaïaanse woodrose uit dezelfde familie komt als de morning glory, zijn de Hawaiian woodrose zaden sterker dan de zaden van de morning glory. Houdt hier rekening mee.
Combineer LSA niet met alcohol, medicijnen en MAO-remmers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen